LEKKERE RECEPTEN VAN BIJ ONS

Smaakvol noorden en zuiden

De Belgische keuken kent heel wat smaken. Bij voorkeur kiezen we voor seizoensgebonden ingrediënten. En zowel in het noorden als in het zuiden hebben we onze eigen typische regionale gerechten. Balletjes met krieken? Mmm! Boudin aux pommes? Oui oui! Laat maar komen, die gerechten ‘van bij ons’.

Vlaamse klassiekers

Waalse klassiekers

Balletjes met warme krieken

Oerklassiek en geliefd bij jong en oud! En om het helemaal af te maken, serveren met een verse bruine boterham met boter.

Luikse balletjes

Maak maar meteen voldoende balletjes wanneer je kiest voor “des boulets Liégeois”. Nog lekkerder met aardappelpuree of frietjes erbij.

Pensen met appelmoes

Wie kent er niet de Vlaamse pensenkermis? Wij staken deze klassieker in een nieuw jasje, op een bedje van bladerdeeg. Ook proberen? Klik hier. Zo eenvoudig, zo lekker.

Boudin de Liège met appelmoes

De ‘boudin de Liège’ onderscheidt zich van de Vlaamse variant door zijn ingrediënten: peterselie, ajuin, marjolein, en soms ook  rozijnen of zelfs truffel zoals die van Aubel®.

Vlaamse klassiekers

Balletjes met warme krieken

Oerklassiek en geliefd bij jong en oud! En om het helemaal af te maken, serveren met een verse bruine boterham met boter.

Pensen met appelmoes

Wie kent er niet de Vlaamse pensenkermis? Wij staken deze klassieker in een nieuw jasje, op een bedje van bladerdeeg. Ook proberen? Klik hier. Zo eenvoudig, zo lekker.

Waalse klassiekers

Luikse balletjes

Maak maar meteen voldoende balletjes wanneer je kiest voor “des boulets Liégeois”. Nog lekkerder met aardappelpuree of frietjes erbij.

Boudin de Liège met appelmoes

De ‘boudin de Liège’ onderscheidt zich van de Vlaamse variant door zijn ingrediënten: peterselie, ajuin, marjolein, en soms ook  rozijnen of zelfs truffel zoals die van Aubel®.

Hongerig naar nieuwe smaken en recepten?

Klik dan verder door naar MyAubel en begin al maar te watertanden bij het zien van al die heerlijke Aubel® gerechten.

TIJD VOOR RECLAME