WE CARE

Aubel, een echt Belgisch verhaal

Ondernemen met een blik op de toekomst betekent voor het Belgische Aubel rekening houden met mens, dier en milieu. Da’s beter, eerlijker, natuurlijker én lokaal. En wie goed kijkt, vindt al die elementen ook terug op de verpakking. Proef mee van Aubel, een lekker stukje Belgitude om op te eten.

image
image

• 100% Belgische familiegeschiedenis • 100% charcuterie van Belgische bodem  • 100% lokale expertise in het in het hartje van Aubel 

100% traditionele Belgische ham herken je aan dit label. Door te kiezen voor Meesterlyck, steun je als actieve consument de lokale economie en beperk je de voedselkilometers. Lees hier meer.

Al meer dan 50 jaar wordt onze Aubel® Ham, als resultaat van Belgische traditie en vakmanschap van onze Meester-Charcutiers, bereid met zo weinig mogelijk additieven en zout. En dat proef je bij elke hap. Lees hier meer.

De dieren eten evenwichtig en gevarieerd. Preventief toedienen van antibiotica is niet nodig. Ook de beperkte transporttijd zorgt voor minder stress. Lees hier meer.

Om de ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te maken, kiest Aubel voor een eerlijke keten en lokaal partnership met veehouders. De transporttijd wordt beperkt en daarmee ook de impact op het milieu. Lees hier meer.

75% van de werknemers woont binnen een straal van 20 kilometer van de Aubel-site. En voor een transparant productieproces werkt Aubel uitsluitend samen met Belgische veehouders die de korte keten mee ondersteunen. Samen bieden we jou de beste kwaliteit, al meer dan 50 jaar.