OOOOOOH!

Da’s wondermooi verpakt

Cadeautjes krijgen is altijd leuk, hoe groot of hoe klein ze ook zijn. Een mooie en originele verpakking maakt het nog leuker. En dat kan heel voordelig. Met een beetje creativiteit en een verrassend detail tover je de mooiste pakjes onder de kerstboom.

Bestempeld

Koop effen papier, bijvoorbeeld beige. Knip je inpakpapier in verschillende stukken, groot genoeg voor je cadeautjes. Pimp het met een mooie stempel uit het thema ‘kerst’. Begin in een hoek en stempel je figuurtjes naast elkaar op ongeveer dezelfde afstand. Zo krijg je een mooi en origineel patroon. Weinig tijd? Eén stempel op de verpakking is ook mooi.

Natuurlijk

Een rood besje, een groen blaadje, een takje: meer heeft je pakje echt niet nodig. Kies je voor ‘toon op toon’ of fel contrast? Het resultaat is altijd verrassend mooi!

Naamkaartjes

Wil je nóg persoonlijker gaan? Voorzie je pakje dan van een leuke quote of naamkaartje. Hier vind je enkele voorbeelden waarmee je onmiddellijk aan de slag kunt. Zorg voor voldoende stevig papier, bind er een eenvoudig touwtje aan, en klaar!