WAARNAARTOE?

Top 5 leukste
kerstmarkten in België

Voor een sfeervolle kerstperiode hoef je niet zo nodig naar Londen of Parijs. Van november tot januari barst België van de glühwein, heerlijke hapjes, feeërieke kerstlichtjes en schaatsbanen. Wij krijgen er maar niet genoeg van en selecteerden daarom voor jou 5 Belgische steden in kerstverpakking.

29 NOVEMBER 2019 -
5 JANUARI 2020

Winterpret in Brussel

Een van de meest bekende kerstmarkten van het land en een heus spektakel met gezellige animatie en kermisattracties. Ook de gigantische kerstboom op de Grote Markt is elk jaar opnieuw een bezoekje waard.

7 DECEMBER 2019 -
5 JANUARI 2020

Spetterende Kerst in Antwerpen

Kerst betekent overal feest in Antwerpen: verschillende plaatsen in het centrum van de stad worden omgetoverd tot een magisch winterwonderland met gezellige marktkraampjes en leuke kerstspulletjes.

6 DECEMBER 2019 -
5 JANUARI 2020

Coeur en neige in Bergen

Een totaalbeleving van kraampjes, wonderlijke optredens en kostuums in een traditioneel decor. Wie wil, kan zich ook dit jaar weer letterlijk op glad ijs wagen op de grote ijspiste van maar liefst 550 m².

29 NOVEMBER -
30 DECEMBER 2019

Village de Noël in Luik

De oudste en grootste kerstmarkt van België vind je in hartje Luik. Feeërieke kerstlichtjes en 200 chalets lokken elk jaar meer dan 1 miljoen bezoekers naar mooie cadeautjes voor onder de kerstboom.

29 NOVEMBER 2019 -
5 JANUARI 2020

Winter in het park in Oostende

Een gloednieuwe kerstmarkt aan zee die je niet mag missen. Beleef de magische sfeer van de kerstperiode op en rond de schaatsvijver en proef tussendoor van heerlijke delicatessen van over heel de wereld.